Sponsorer

Traveldreams sponsorer – 2020-2021

Aros Kapital AB är ett ”göteborgsbaserat” finansbolag som hjälper små och medelstora företag med finansiella tjänster. Tre av tjänsterna som man erbjuder är fakturaköp, företagslån och inkassotjänster.

Thermex Scandinavia AB har sitt Sverigekontor i Göteborg och är den ledande tillverkaren av fläktar i Norden. Thermex arbetar med ett stort antal återförsäljare och fackhandelskedjor. Thermex har Sveriges bredaste sortiment när det gäller köksfläktar och spiskåpor.

Aramia Omsorg AB är ett företag som erbjuder psykiatriboende till kommuner och förvaltningar i Västra Götaland och Småland. Företaget har sitt säte i Skövde och kan erbjuda LSS-boende i form av nyrenoverade lägenheter i lantlig miljö.

Your Storage AB är ett ganska nystartat företag som tar förvaring av bilar och husbilar till en ny nivå. Företaget har sin verksamhet förlagd till Stora Höga, som ligger mellan Kungälv och Stenungsund. Man har implementerat massor av elektronik och ny teknik i sitt ”garage i Stenungsund”.

Jengla Omsorg AB är ett privat assistansbolag som har kontor i Malmö, Stockholm och Stenungsund. Funderar ni på att byta assistansbolag, så skall ni absolut ta ett snack med någon på detta företag. Jengla besitter hög kompetens när det gäller autism och problemskapande beteende.

Vill du ha lite spänning i livet? Upptäck Nepal – Kompletta resor till Nepal

 

 

 

FMF Assistans är ett privat anordnare av personlig assistans. Huvudkontoret finns i Örebro men kunderna finns över hela Sverige. FMF har mycket hög kompetens när det gäller juridiken runt LSS. Kontakta gärna någon på FMF Assistans om ni funderar på att ansöka om personlig assistans